30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı, Uçhisar’da ünlü sanatçılar Mustafa Keser ve Mümin Sarıkaya konserleriyle taçlanacak.

Uçhisar Belediyesi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yıl dönümü için Uçhisarlılara özel bir kutlama programı hazırladı.

Nevşehir merkez ilçeye Bağlı Uçhisar beldesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek konserde ünlü sanatçı Mustafa Keser sahne alacak.

“Mustafa Keser Bu Akşam Sevenleriyle Buluşacak”

Uçhisar'da Büyük zaferin yıl dönümü kutlamaları, bugün saat 20.30’da ünlü sanatçı Mustafa Keser’in konseriyle başlayacak. Uçhisar çarşı meydanında sahne alacak olan sanatçı Mustafa Keser, sevilen şarkılarını Uçhisarlılar için söyleyecek.

“Başkan Osman Süslü'den Zafer Haftası Kutlamalarına Davet”

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, zafer coşkusunu her zaman olduğu gibi hep birlikte yaşayacaklarını ifade ederek, 7’den 70’e tüm hemşehrilerini konserlere davet etti.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, "30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlandıklarını söyledi.

Başkan Osman Süslü,“Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. Bu büyük zaferin 100.yıldönümünü beldemizde büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlanıyoruz. Bu kapsamda ünlü sanatçı Mustafa Keser Uçhisarlı hemşehrilerimize konser verecek. 31 Ağustos akşamında da bu kez dost ülkemiz Kırgızistan'ın Bağımsızlık gününde Mümin Sarıkaya sahne alacak. Gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde hemşerilerimiz bayram coşkusunu yaşayacak. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

Uçhisar Belediyesi'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Konser

Mustafa Keser Konseri

Tarih: 30 Ağustos 2022 Salı 

Saat: 20:30 

Yer: Uçhisar çarşı meydanı 

Uçhisar Belediyesi'nden Kırgızistan Bağımsızlık Günü Kutlaması Özel Konseri

Mümin Sarıkaya Konseri

Tarih 31 Ağustos Çarşamba 

Saat : 20:00 

Yer:  Kırgızistan Parkı Uçhisar