Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı İşadamı Yakup Zağlanmış, Mayıs ayında yapılacak yeni dönem seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı İşadamı Yakup Zağlanmış, “İlimiz ve Bölgemiz ticaretinin geleceğine yön verecek AB Projelerini ilize kazandıracağız” dedi.

Zağlanmış, iddialı açıklama yaptı...

Zağlanmış, ekipleriyle birlikte çeşitli temaslar yapıyor, toplantılar düzenliyor. NTSO seçimleri için en iddialı, en etkin isim olarak gösterilen Yakup Zağlanmış seçimler için çeşitli temaslar da bulunuyor. Zağlanmış, seçim hazırlıklarını sürdürürken, “Ben değil biz olarak çalışıyoruz. Bu düşüncede olan herkesi de yanımızda görmek istiyoruz. Şunu söyleyebilirim ki, mükemmele hiç bu kadar yakın değildik” şeklinde görüş belirtti.

“ÜYELERİMİZİN GÖRÜŞÜ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı İşadamı Yakup Zağlanmış, oda üyelerinin görüşü ve düşüncelerinin kendisi için önemli olduğunu belirtti, Zağlanmış “Çok güçlü bir ekibimiz var ve her geçen günde herkezden Allah razı olsun büyük bir teveccüh geliyor. Özellikle Genç vizyon sahibi bir ekiple yönetime talip olduk.Bizim anlayışımızda Ben yok biz var.Bu sebeple tüm üyelerimizin görüş öneri ve düşünceleri son derece önemli.Bu göreve talip olurkende hep birlikte el ele vererek Ticaret ve Sanayi Odamızı yönetimine talip olduk” diye görüş belirtti.


NTSO Başkan Adayı Zağlanmış,  son dönemde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ivme kaybettiğini, hedeflerinin NTSO’yu daha etkin, daha faal bir konuma getirmek olduğunu söyledi.

Zağlanmış “Şehirle barışık, kentle bütünleşen, proje üreten; bilgili bir yönetim oluşturmak için gayret içindeyiz. Bize katkı sağlayacak, bu üretkenlik içinde olacak herkesi de yanımızda görmek istiyoruz. NTSO, sadece belge veren bir kurum olmaktan çıkmalı. Sahip olduğu ağırlığı, kentte hissettirmeli” dedi. Yakup Zağlanmış, Tüm ülkemizde olduğu gibi ilimiz Nevşehir de de  bir değişim serüveni yaşıyor.Bu değişim sürecini iyi okuyup kırmadan dökmeden incitmeden öteki beriki değil BİZİM dediğimiz Birlik ve beraberliğin samimiyetin adresi olduğumuzu düşünüyoruz.Bu sebeple hiçbir zaman biz herhangi bir hesap kitap içinde olmadık .Koltuk sevdalısı değil Memleket sevdalısı olarak göreve talip olduk şuana kadar gördüğümüz tabloda gösteriyor ki NTSO seçimlerinde Demokratik bir seçim ve sonunda kazanan Nevşehir olacak.Bu vesile ile Sizlerin aracılığı ile tüm hemşerilerimize saygı sevgi ve dualarımı gönderiyorum dedi.