Yıl 2013

   Borsa 100 bin sınırını aşmış, İMF’ye son taksit ödenmiş, faizler % 4 civarında, enflasyon dizginlenmiş, milli gelir ilk kez 10 000 doları aşmış, dövizin yüzüne bakan yok, sanayi üretimi rekor kırıyor, ihracat 160 milyar dolar seviyesine gelmiş, ekonomik veriler dünya rekorunu işaret ediyor.

   Tam bu esnada ’12 ağacın kesilmesi’ bahanesiyle gösterilere başla, yak, yık, ateşe ver, yarala, öldür…

   Ekonomide durgunluk olacak

   15 Temmuz’da darbe hareketi başlamış, binlerce insan sokaklarda darbeye direniyor, ölenler, yaralananlar var, bu efendiler de darbecilerle anlaşarak tankların arasından geçip o gece kahve ve televizyon sefası yapıyorlar…

   Ekonomi geriliyecek

   Darbe bastırılıyor, darbeciler tutuklanıyor fakat bu defa da çukur eylemleri başlıyor.

   Şehirler, ilçeler, kasabalar çukur eylemlerine sahne oluyor, terör örgütü militanları devlete başkaldırmış, ülke zor günler yaşıyor, şehitler arka arkaya geliyor. Sen kalk çukurculara ‘arkadaş’ diye hitap ederek, onların kanlı birer militan ve katil olduklarını saklamaya çalış…

   Ekonomik veriler iyi değil

   Çukur eylemleri ile halkın nefretini kazanan kanlı PKK terör örgütü ve onun siyasi uzantısına destek verdiler, onların seçimde barajı aşması için ‘iki oy bize, bir oy HDP’ye’ sloganı ile bu devlet ve millet düşmanlarının meclise girmesine vesile oldular, bunu da bilerek ve isteyerek, hatta şevkle yaptılar.

   Ekonomi iyiye gitmiyor

   Teröristler lehinde bildirilere imza atanlara kucak açtılar, kucak açmakla kalmayıp o bildirilere kendileri de imza attılar.

   Bir gün kalkıp da YPG terör örgütü diyemediler, Zeytin dalı hareketinde askerlerimize moral vermek için giden kimi sanatçıları ‘davaya ihanet ve diktatöre destek’ olmakla suçlayarak terör örgütünün yanında yer aldılar.

   Ekonomi alarm veriyor

   Son ‘Ağustos Dolar darbesinde’ ekonominin bozulması için ellerinden geleni arkalarına koymadıkları gibi dış ülkelerdeki destekçilerine de ‘dolar almalarını’ tavsiye ederek, Türk Lirasının erimesi, ekonominin bozulması için ellerinden geleni yaptılar.

   Ekonomide tehlike çanları çalıyor

   Şu tezleri savundular;

   ‘Bu gün ülkeyi bu hele getiren iktidardır, onlar terörü tırmandırmışlar, barışı bozmuşlar, ekonomiyi iflas noktasına getirmişlerdir. Bunun tek çaresi hak, hukuk ve adaletten yana olan bizlerin iktidara gelmesidir. Bize iktidar yolu açılacak ülke ve ekonomi kaostan kurtulacaktır(!)’

   ...

   Seçimlerde bozguna uğrayanlar

   İktidara gelemeyeceğini anlayanlar

    Başarıyı Kaf Dağı kadar uzak görenler

   HEP EKONOMİYE OYNADILAR, OYNAMAYA DA DEVAM EDİYORLAR…