CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş ve partililerle birlikte Ürgüp ve Avanos ilçelerine çıkarma yaptı.

Avanos'ta coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başarır'a, Güzel İlçemize hoşgeldiniz diyen Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, "CHP Grup Başkanvekillimiz ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Ali Mahir Başarır'ı Avanos'umuzda misafir ettik. İlçe seçim büromuzda vatandaşlarımızla bir araya geldik, kıymetli Avanoslu esnaflarımızı ziyaret edip hayırlı işler diledik. Sayın Grup Başkanvekillimiz Ali Mahir Başarır'a ilçemize gerçekleştirdikleri ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır; "Bugün, Nevşehir’in Merkez, Ürgüp ve Avanos ilçeleriyle, Ortahisar ve Özkonak beldelerindeydik. İl başkanımız Bülent Yumuş ve belediye başkan adaylarımızla memleketimizin güzel insanlarıyla bir araya geldik. Ükemizin, en güzel coğrafyalarından biri olan Nevşehir’den Türkiye’ye sesleniyoruz! Kamu kaynaklarını bir avuç insana ve kendi şahsi çıkarlarına hizmet ettirerek, vatandaşını açlığa mahkum eden bu zihniyetin karşısında, Cumhuriyet Halk Partili yerel yönetimler tüm gücüyle vatandaşlarımızın yanında olacak!" dedi.