Nevşehir Devlet Hastanesi ile Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanelerinde farklı branşlarda 13 yeni doktor atanacak.

Müjdeyi Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan duyurdu.

Müjdeyi sosyal medya hesabı x üzerinden duyuran AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 115. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında yayınlanan münhal kadrolar da;  farklı branşlarda Hekim kadrosu Nevşehirimize tahsis edilmiştir. Bu yeni kadroların şehrimizin sağlık hizmetlerindeki gelişimine önemli bir ivme kazandırmasını diliyorum. Hayırlı Olsun" dedi.

Acıgöl İlçe Devlet Hastanesine 2, Derinkuyu İlçe Devlet Hastanesine 2 Tabip, Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesine 1 Uzman Tabip, Nevşehir Devlet Hastanesine 1 Acil Tıp (Uzman Tabip), 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon (Uzman Tabip), 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi (Uzman Tabip), 1 Çocuk Sağlığı ve hastalıkları  (Uzman Tabip), 2 İç Hastalıkları  (Uzman Tabip), 1 Romotoloji  (Uzman Tabip), ve 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum  (Uzman Tabip) olmak üzere toplam 13 hekim tahsis edilmiştir.