Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti de hareketli saatler yaşanıyor.Ankara'da Yapılan Genel Merkez 7. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısına Avanos AK Parti ilçe teşkilatı Serkan Feralan Başkanlığındaki heyetle katıldı.

 

Konu hakkında FİB Haber Merkezine açıklamalarda bulunan Ak parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan toplantı hakkında şu bilgileri verdi.

 

İlkeli, ahlaklı, dürüst, şeffaf, hesap verilebilir bir tarzda hizmet üreten ve bu anlamda hem halkına hem de kentine İlçesine ve Beldesine dair hizmetleriyle onların yaşam kalitesini arttıran bir belediyecilik anlayışı üzere istişarelerin yapıldığı toplantıya ;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin TANRIVERDİ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK,AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan KÖKSAL, yanı sıra, bazı milletvekilleri, AK Partili yerel yöneticiler ile partililer katıldı.

 

Toplantıya Nevşehir avanos İlçemizden  Avanos AK Parti İlçe Başkanı Serkan FERALAN ,Yerel Yönetimler Sorumlumuz Cumhur ARSLAN ,Avanos Belediye Başkanımız Dr.Mustafa KÖRÜKCÜ ,Özkonak Belediye Başkanımız Osman KUTAY,Çalış Belediye Başkanımız Alpaslan ÖZER,Sarılar Belediye Başkanımız Ali Osman İMAMOĞLU , Belediye Meclis üyeleri ile birlikte  İl Genel Meclis Üyelerimiz Ömer CERİT ve Mesut YILDIRIM  toplantıya katıldı.

 

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı ' 7. Bölge Yerel Yönetimler (Ankara, Kayseri, Yozgat, Kırıkkale, Çorum, Nevşehir, Kırşehir) Bölge Danışma Toplantısı ANFA Kongre ve Sergi Sarayı ' nda gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra Divan Kurulu yerini aldı. AK Partili Belediyelerin icraatlarının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan kürsüde ev sahibi olarak konuşma yaptı.

AK Partili Belediyeler olarak hem şehirleri imar ettiklerini hem de halkın kalbini kazandıklarını dile getiren Alparslan, bulundukları şehirleri 2023 vizyonu çerçevesinde marka şehir yapmak için çalıştıklarını söyledi. Türkiye ' nin illerinin marka şehir olduklarını kaydeden Alparslan, daha yapacak işlerinin olduğunu belirtti. Alparslan, ' Büyük işleri yapacak gücümüz, kuvvetimiz, azmimiz ve tecrübemiz var. Bizim gücümüz birliğimizde ve bütünlüğümüzdedir” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin TANRIVERDİ, yaptığı konuşmada,; Türkiye'nin AK Parti ile 2002 yılında çıktığı yolculuğuna istikrar ve güvenle devam ettiğini ifade ederek, Türkiye'nin son 10 yılda gösterdiği değişim ve dönüşümle artık dünyada ve bölgesinde büyük bir güç haline geldiğini söyledi.

İhmal edilmiş, unutulmuş ve ötelenmiş sorunları bir bir çözdüklerini ve çözmeye de devam ettiklerini dile getiren Tanrıverdi, "10 yılda, 90 yılda yapılamayanları yaptık. Yani 10 yılda 100 yıllık iş yaptık. Türkiye'nin doğusunu batısından, kuzeyini güneyinden ayrı görmedik. AK Parti olarak milletimizin karşısına terör siyaseti, baskı ve korku siyaseti ile değil eser siyasetiyle, hizmet siyasetiyle çıktık. Işıkları yaktık, 7 bölgeyi de aydınlattık" diye konuştu.

Toplantının Sonunda  görüşlerini ve sıkıntılarını  dile getirmeleri için katılımcılara söz verildi, verimli bir toplantı geçti.