Başbakan Erdoğan'ın doğum tarihi - Erdoğan Kimdir?

Başbakan Erdoğan bugün 59 yaşına girdi. Erdoğan'ın 59. doğum yılı klibi!

Bugün Başbakan Erdoğan'ın 59. doğum günü. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın hazırladığı çok özel klip yakın tarihin zaman tüneli olarak dikkat çekiyor.

Başbakan Erdoğan'a doğum günü sürprizi 

Türkiye Beyazay Derneği Ankara Şubesi’nin engelli çocukları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de doğum gününü kutladı. Erdoğan'ın yanına gelen engelli çocuklar “İyi ki varsın biz seni çok seviyoruz” yazılı pankartın önünde Başbakan Erdoğan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Engelli çocuklar, partisinin grup toplantısına katılarak bir konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de doğum gününü kutladı. Grup toplantısının bitmesini bekleyen engelli çocuklar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gelerek doğum gününü kutladı. Başbakan Erdoğan ise doğum gününü kutlayan engelli çocukları tek tek öptü. Engelli çocuklar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TBMM’nin kapısı önünde üzerinde “İyi varsın. Biz seni çok seviyoruz” yazılı pankartın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.Engelli çocukların çektirdiği hatıra fotoğrafını ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından paylaştı.

Başbakan Tayyip Erdoğan için doğum günü klibi izle..

Twitterda AK Partililer tarafından açılan İyiki Doğdun Recep Tayyip Erdoğan başlıklı tag hızla zirveye doğru çıkmaya başladı. Günün konuları listesinde ikinci sıraya oturan başlığın altında Erdoğan'a çok özel klip, Başbakan'a doğum günü klibi, İZLE

 

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün doğum günü olunca sosyal medyada günün konusu bu oldu. Bu klip Paylaşım rekoru kırıyor…

 

Erdoğan’ın doğum günü için hazırlanan kliplerden biri var ki hem kurgusu hem duygusal kareleri ile twitterda en çok yayılan video oldu. Erdoğan’ın cezaevine girmesiyle başlayan klip, başbakan’ın özel anlarından kareler içeriyor. Klipte Başbakan’ın sesinden bir şiir de yer alıyor.

 

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 59. Yaş gününe özel klip. AK Part Genel Merkez Gençlik Kolları'nın hazırladığı klip, Erdoğan'ı yıllar önce seslendirdiği "Bizim Yaşadığımız" şiirinden bir kesitle başlıyor. Hemen ardından ise Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde aldığı hapis cezası sonrası yaptığı konuşma geliyor.

 

Refah Partisi il başkanı olduğu dönemden görüntülerin de yer aldığı videoda Erdoğan'ın cezaevine girmeden hemen önce yaptığı tarihi konuşma da yer alıyor.