Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları (NEVBİAD), 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde de Nevşehirli olup, İstanbul'da bulunan üniversitelerde okumaya hak kazanan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermeye devam ediyor. 

Üniversite Öğrencilerine Burs Vermeye Devam Ediyoruz...

Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin yaptığı açıklamasında; "Nevşehirli olup ta İstanbul'daki üniversiteleri kazanan gençlere NEVBİAD derneğimiz tarafından burs verilecektir.

Burs için müracaatlar NEVBİAD www.nevbiad.org  resmi internet sayfasına ait form doldurularak müracaat edilebilir. Bilgi formları doldurulurken tam ve eksiksiz olarak girilmesini rica ediyorum. Özelikle aile geliri ve geçim kaynağının net bir şekilde belirtilmesi, aynı şekilde adres bilgilerininde tam ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. Bütün müracaatlar değerlendirildikten sonra Eylül ayı sonunda burs alacak kişlilerin isimleri NEVBİAD sayafasından açıklanacaktır." dedi.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin açıklamasının devamında; " Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Ankara Üniversitesi Hukuk, Hacettepe ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakülteleri ile ODTÜ VE Bilkent kazanan Nevşehirli gençlerimizde Burs için müracaat edebilirler." dedi.


 
NEVBİAD ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.
Nevşehir merkez ilçe ve diğer ilçelerimizden, 2021 yılında İstanbul’da bulunan üniversitelerden birini kazanan öğrencilerin NEVBİAD öğrenci bilgi formunu doldurmasını rica ederiz.