Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki sendika yöneticileri Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Vedat Aktepe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Şube Başkan Yardımcısı İlyas Pınarlık ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi temsilcisi M.Zeki Muharremoğlu, kısa bir süre önce Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü olan Yrd. Doç. Dr. Vedat Aktepe'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde gerçekleşen bu atamadan ötürü mutlu olduklarını belirten Mustafa Uğur, "Üniversitemizde uzun bir dönemdir yitirilen çalışma barışının sağlanması, huzurun tesis edilmesi, atamalarda liyakat ve adaletin sağlanması gibi ilkeler çerçevesinde değerlendirdiğimizde bu atama bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kıymetli hocamıza başarılar diliyor, yapacağı çalışmalarda sendika olarak kendisine her türlü desteği vereceğimizi gururla açıklıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin nazik ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti belirten Aktepe, Mustafa Uğur ve beraberindeki heyete teşekkür ederek bir süre görüş alışverişinde bulundu.