Nevşehir'in sevilen saygın eşraflarından Uçhisar Yukarı Mahalle Muhtarı Nihat Serhat tarafından faaliyet gösteren Kapadokya Emlak'ın Nevşehir'deki merkez şubesi hizmete girdi.

Pandemi nedeniyle resmi açılışı ertelenen Nihat serhat ve yiğeni Fatih Tekin ile birlikte hizmet verecek olan Kapadokya Emlak Nevşehir Merkez Şubesi hizmete girmesi ile birlikte adeta çiçek ve ziyaretçi akınına uğradı.

En son Nevşehir Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ergin, Nevşehir'in sevilen iş insanlarından Erdoğan Korkutmaz ve FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal, Kapadokya Emlak Nevşehir Merkez Şubesi ofisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapadokya Emlak İşletme sahibi ve Uçhisar Yukarı Mahalle Muhtarı Nihat Serhat; "Yeni ofisimize bizzat ziyarete gelen, çiçek ve çeşitli hediyeler gönderen, arayarak veya sosyal medya üzerinden iyi dilek ve temennilerde bulunan tüm Dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz iyiki varsınız." dedi.

Serhat açıklamasında; "Kapadokya Emlak Nevşehir Şubemiz Açılmıştır. 20 yılın Deneyimi Tecrübesi ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur ve kıvanç duyarız Gayrimenkul Alım Satım ve Aracılık Hizmetlerinde Hızlı Çözüm Adres : Bahçelievler mahallesi (Meteris) Mustafa Parmaksız cad.No 8 kat 1/4 Fatih Tekin 0 546 212 3 212 Nihat Serhat 0 532 681 97 95" ifadelerinde bulundu.