Nevşehir'de 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek olan Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı öncesinde Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş, Kapalı Pazar Yerindeki incelemelerde bulundu.

Bu kapsamda Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'i makamında ziyaret eden Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş, birlikte Kapalı Pazar Yerindeki iş yerlerinde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen; "01-04 Aralık tarihleri arasında pazarımızın Alt katında yapılacak olan TARIM fuarının ön çalışmaları için pazarımızı ziyaret eden Güleryüzlü mütevazi çalışkan insan İl tarım Müdürümüz sayın Özgür Memiş beyefendiyi misafir edip, detaylar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkürler" dedi.

Öte yandan Nevşehir'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Fuarda tarım, tarım teknolojileri, tohum, gübre, yem, sulama üniteleri, seracılık, ilaçlama, hayvancılık teknolojileri, gıda ve gıda endüstrisi ürün grupları yer alacak.

3 gün sürecek olan ve Nevşehir kapalı pazar yerinde düzenlenecek fuar 10.30 – 17.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.