Ürgüp ilçesinde etkili olan yılın ilk kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler oluştu. Rengarenk ışık cümbüşü ile Ürgüp çarşı merkezi, Üç güzeller mevki, temenni tepesi ve ilçe girişindeki Güzel atlarla Kapadokya'yı simgeleyen beyaz atları çarşaf gibi saran kartanelerinin görsel görüntüsü ile görenleri büyüledi.

ÜRGÜPE KAR BİR BAŞKA YAKIŞIYOR 

Ürgüp ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışıyla birlikte kent merkezinde ve turistik yerler beyaza büründü.
Kar yağışı ile birlikte Kapadokya bölgesinin yerli ve yabancı turistler tarafından en çok ziyaret edilen yerlerden birisi olan Üç güzeller peribacaları ile birlikte #masalkentÜrgüp seyir terasındaki maket atlar karlar altında eşsiz güzellikler oluşturdu.

ÜRGÜP BELEDİYESİ KAR EKİPLERİ ZAMANINDA MÜDAHELE ETTİ..

Ürgüp ilçesinde gün boyu etkili olan şiddetli fırtınanın ardından, yağmur ile başlayan ve ardından yoğun kara dönüşen yağışın ardından Ürgüp Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler kentin dört bir tarafında seferber oldular. İlçe merkezinde ana arter yolları ve kent girişindeki tüm yollarda kar kürüme ve tuzlama çalışmalarıyla zamanında müdahele ederek, oluşabilecek herhangi bir olumsuz duruma fırsat verdirmediler.