Başbakan Binali Yıldırım bugün Nevşehir’e geliyor. Başbakan Binali Yıldırım, Başkanlık sistemi anayasa değişikliği referandum kampanyası kapsamında Nevşehir’de bugün “Evet” mitingi düzenleyecek. Bugün saat 16.00’da Nevşehir’e gelmesi beklenen Başbakan Yıldırım, Diriliş Meydanında düzenlenecek mitingde Nevşehirlilere seslenecek.

Başkan Ünver vatandaşları Başbakan Yıldırım’ı dinlemeye davet etti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünveryaptığı açıklamada; Referandum süreci önemli. bugün Başbakanımız Binali Yıldırım İlimize gelecek. Saat 16.00’da inşallah Diriliş meydanında halkımıza hitap edecek. Evet, kampanyasına destek isteyecek. Bu kampanya 45 gün sürecek. Biz referandum ile ilgili çalışmalara başladık. Sonuçta biz Türkiye’nin idaresi ile ilgili, idari sistemi ile ilgili karar vereceğiz.18 maddelik bir süreç yaşayacağız. Bu maddeleri herkes okusun. Evet diyen neye evet dediğini bilsin, hayır diyende ne ye hayır dediğini kendi iç dünyası içerisinde izah etmeye çalışsın. Türkiye’nin demokrasisinin güçlenmesi adına, güçlü bir iradenin idareye yansıması açısından bu değişiklik Türkiye için kaçınılmaz bir değişikliktir. Hayır diyende, Evet diyende bizim insanımız. Sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Herkes her şeyi söyleme özgürlüğüne sahip. Her hayır diyen vatan haini değildir ama terör örgütü PKK hayır diyor. Bunları söylemek lazım, iyi anlatmak lazım. Bunları söylemekten kimse gocunmaması lazım. Evet çıkarsa güçlü bir Türkiye’nin önünü açacağız. Hayır’da çıksa dünyanın sonu değil. Bu sistemin Türkiye’nin önünü açacağına inanıyoruz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi parti gözetmeksizin Bugün saat 16.00 da Diriliş Meydanında düzenlenecek mitingde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırımı dinlemeye davet ediyorum.” Dedi.

Milletvekili Açıkgöz, “Başbakan Yıldırım için köy, kasaba, ilçeden insan yağacak”
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, referandum mitingi için Nevşehir’e bugün gelecek olan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı karşılamaya vatandaşları davet etti.
Açıkgöz, bugün saat:16:00 da Diriliş Meydanında Nevşehirlilerle buluşacak olan Başbakan Binali Yıldırım için vatandaşların ellerinde Türk bayraklarıyla miting alanına davet etti. Açıkgöz, Gelin hep birlikte kenetlenerek bu birlik ve beraberlikte bütünleşelim. Tüm MHP’ye gönül veren ,CHP ye gönül veren kısaca hangi görüşte olursa olsun tüm vatandaşlarımızı başbakanımızı dinlemeye ve karşılamaya davet ediyorum. Tüm vatandaşlarıma sesleniyorum ’’Bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım’’.Her zaman olduğu gibi Nevşehir’in misafirperverliğini tüm Türkiyemize gösterelim... ifadelerini kullandı.
Milletvekili Açıkgöz, il ilçe, belde, köy ve kasabalarda kalan bütün Nevşehirlilere çağrıda bulundu.

Öte yandan Başbakan Yıldırım'ın Nevşehir Günlük Programı Belli Oldu...
16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması öncesi mitinglerine devam eden Başbakan Binali Yıldırım, bu kapsamda Nevşehir´de de bir miting yapacak.

4 Mart 2017 Cumartesi günü (Bugün) saat 16:00´da Nevşehir Diriliş Meydanında gerçekleştirilecek olan mitingde Başbakan Yıldırım, seçmenlere ve partililere seslenecek.

Başbakan Binali Yıldırım'ın 4 Mart 2017 Cumartesi günü programı;

13.00 Kırşehir Mitingi

14.45 Kırşehir Valiliğine Ziyaret

16.00'da Başbakan Binali Yıldırım Nevşehir Diriliş Meydanında seçmenlere ve partililere seslenecek.

18.00 Nevşehir Valiliğine Ziyaret

19.00 Nevşehir Ticaret Odası Tarafından Başbakan Binali Yıldırım'ın Onuruna Akşam Yemeği

Başbakan Binali Yıldırım'ın 4 Mart 2017 Cumartesi günü programı;