Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Avanos Kaymakamı Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Mustafa ELDİVAN’a veda ziyaretinde bulundu.
     Nevşehir'de yaklaşık 2 yıldır görev yapan ve son kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine atanan 1.Sınıf İl Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU,Avanos Kaymakamı Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter V.Mustafa ELDİVAN’a veda ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette KALAYOĞLU, görev süresi boyunca uyum içerisinde çalışmalar yapıldığını ifade ederek Mustafa ELDİVAN’a ve Nevşehir İl Özel İdaresi personeline teşekkürlerini iletti.
     Nevşehir İl Özel idaresi Genel Sekreter V.Mustafa ELDİVAN da 1.Sınıf İl Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU'na "Nevşehir'imiz için yaptığınız her çalışmada kurum olarak destek verdik, sayın KALAYOĞLU şahsi gayreti ve kurduğu ikili ilişkilerle,sevilen takdir gören bir kişi olarak hafızalara geçmiştir.Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eden ELDİVAN,bundan sonraki hayatında mutlu ve sağlıklı bir ömür ile yeni görevinde de başarılar diliyorum" dedi.