Ak Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Tahir Akyürek'in teşrifleriyle Sulusaray Belediyesi ev sahipliğinde kültür merkezinde düzenlenen İftar proğramına, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile Belediye Başkanları ile çok sayıda partililer ve Sulusaraylı vatandaşlar katıldı. 

Açıkgöz; “Ramazan Bereketi'nin Adresi Bu Kez Sulusaray”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Konya Milletvekilimiz Sn Tahir Akyürek Ağabeyimizin teşrifleri ve AK teşkilatımızla birlikte;

✅ AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızı ziyaret ettik,

✅ Sulusaray Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz’ın iftar davetinde hemşehrilerimizle buluştuk,

✅ Sulusaray Belediyemizi ziyaret ettik. 

Ev sahipliği yapan Sulusaray Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

MKYK Üyesi,TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm komisyonu Başkanı,Konya Milletvekili Sn. TahirAkyurek‘i önce İl Başkanlığımızda misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum... Daha sonra Sulusaray beldemizde MKYK Üyemiz Tahir Akyürek, Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve AK Kadromuz ile iftarımızı Sulusaraylı vatandaşlarımız ile gerçekleştirdik. Rabbim kabul etsin..." dedi.