Nevşehir'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak faaliyetleri kısıtlanan ve yeni normalleşme takvimi ile yeniden açılan düğün salonları denetlendi.

Denetimden geçen düğün salonları içerisinde Nevşehir'in elit düğün salonlarından Kristal düğün salonuda vardı. Yapılan denetimlerde Kristal Düğün Salonunun tüm kurallara harfiyen uyduğu ve gerekli hazırlıkları tamamladıklarının görüldüğü kaydedildi.

Kristal Düğün Salonu İşletmecisi Ersin Türk yaptığı açıklamasında; "Yeni Düğün sezonuna koronavirüs salgını kapsamında gerekli tüm tedbirleri alarak giriyoruz. Salonumuzda hijyen kurallarına uygun belirlenen tüm önlemeler alınmış olup, genç çiftlerimizin özel günlerini en güzel şekilde geçirmelerini temin etmek için var güçleriyle çaba gösterdiklerini ifade etti.

Bir düğün için ne gerekliyse A dan Z ye Kristal Düğün ve toplantı salonunların da mevcut. En özel gününüzü sizin için unutulmaz bir masala dönüştüren Eşsiz bir mekan. ihtişamlı bir organizasyon istiyorsanız sizlere Kristal toplantı ve Düğün Salonlarını tavsiye ederiz.