Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen  “Gençler Arası Tiyatro Yarışması”na katılan 13 kişilik grup kendi yazdıkları oyunla ikinci olarak büyük başarıya imza attılar. 

İşte kendi anlatımlarıyla kurdukları hayalden başarıya giden yolculukları gelin birlikte dinleyelim; 

Küçük yaştan beri taklit yapan Tuğba Keskin'in en büyük hayali bir gün hayallerini bu yönde gerçekleştirmekti. Gençlik ve Spor Bakanlığının hazırlamış olduğu bu yarışma sayesinde hayallerini sahneye taşıyabilme fikri ona çok cazip geldi.

Yakın arkadaşlarıyla bu fikri paylaşan Keskin, kısa bir süre içinde toplam 13 kişilik bir ekiple hazırlıklara başladı.

"PERDENİN ARKASINDAKİLER"

Ekibinin uyumu o kadar güzel oldu ki herkes sanki senelerdir birbirini tanıyor gibiydi. Bir taraftan öğrenciliklerine devam ederlerken bir taraftan da bu kadar kısa bir süre içinde kendi çabalarıyla buldukları her fırsatta provalara giriştiler. Ön planda olan sorunlardan birini skeçlerine konu edinmişlerdi: akademik baskı. 'İki Farklı Ece' başlığıyla bu konuyu güzelce işlediler. 

Tuğba Keskin'in hayallerini kaleme döken Sevgi Sevcan Hamamcı eşliğinde, bu ekipte olan kişiler: Hasan Umut Sakarya, Aylin Karaşahin, İrem Nur Bavtar, Hasan Yıldırım, Samet Şüküroğlu, Elif Çetinkaya, Zeynep Selcen Karaca, Furkan Arslan, Buse Torun, Mahmut Aziz Baş, Abdülkadir Erkan her biri büyük emek vermişlerdir. 

Bu emeğin sonucunu Nevşehir İl Geneli Tiyatro Yarışması'nda 2. olarak tamamlamışlardır. 

Tuğba Keskin, bu hayaline ortak olan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor ve derece yapmanın gurunu bir kez daha yaşıyordu.