40 yılı aşkın meslek deneyimi olan ve Ankara gazetecilerinin duayen isimlerinden Habertürk yazarı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Muharrem Sarıkaya, Ciner Medya Grubu'nun yeni Ankara Temsilcisi oldu.

Ziyarete giden Genç Nevşehirliler Derneği yönetiminden hemşehrilerimiz ve dernek kurucu başkanı Ziya Ağca; Ankara'da ve Nevşehir'de yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Ziyaret esnasında Sarıkaya; Nevşehir turizmi üzerine en son yapmış olduğu ziyarette gözlemlediği olayları dile getirerek bölge adına yaşadığı kaygıları dile getirdi. Kapadokya kültür turizminin çizgisini zamanla yitirdiğini ve bu konu üzerinde Alan Başkanlığının ne gibi etkilerinin olacağını anlattı. 

Günün anısına hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Dernek Başkanı Ziya Ağca; "Genç Nevşehirliler Derneği olarak Muharrem beye bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakası için teşekkür ederiz." dedi.
 

MUHARREM SARIKAYA KİMDİR?

Muharrem Sarıkaya, 1961 yılında Nevşehir ilinin ilçesi Hacıbektaş’da doğmuştur. Annesinin adı Fitnat, babasının adı İbrahim Sarıkaya’dır. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin İşletme Bölümü’nden 1982 yılında mezun oldu. Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisidir.Habertürk gazetesinden önce uzun yıllar Hürriyet gazetesinde çalışmış, son yıllarını Sabah gazetesi Ankara Temsilciliği ve ardından yazar olarak 5 Nisan 2009 tarihine kadar çalışmıştır.18 Haziran 2009 tarihinde Çiğdem Toker'in istifasıyla boşalan Habertürk gazetesi, Habertürk TV ve Haberturk.com'un Ankara Temsilciliği görevine getirilmiştir. Aynı zamanda TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Medya ve Uluslararası İlişkiler isimli dersi vermektedir.