Beyaz TV’de yayınlanan ”Dinamit” programının yapımcısı ve sunucusu Latif Şimşek, dün canlı yayınlanan proğramında, geçtiğimiz hafta Nevşehir'de Medya Platformu ve MİSMED tarafından düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri'nden bahsederek, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Danışmanı Metin Sakınç'a teşekkür etti.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in hazırlayıp ve sunduğu Dinamit programında, "Bizi Sosyal medya yılın gazetecisi ödülüne layık görmüşler. DERSİAD Başkanı Mustafa Çınar'ın elindne ödülümüz aldık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ödül töreninden birbirinden özel çok değerli katılımcılar vardı. Gençlik ve Spor Bakanımız, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran vardı. Yine Milletvekili Açıkgöz'ün danışmanı Metin Sakınç'a ben buradan çok teşekkür ediyorum. Bir danışman gibi değil bir koordinatör gibi Metin kardeşimiz herşeye yetişti. Bize çok güzel ev sahipliği yaptı" dedi.

Usta gazeteci Latif Şimşek, "Nevşehir’de, Hacı Bektaşı Veli Yılın Gazetecisi ödülünü almaktan onur duydum. Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa Açıkgöz nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Milletvekili Açıkgöz'den Gazeteci Latif Şimşek'e Tebrik

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Hacı Bektaş Veli 4. Sosyal Medya Ödülleri ve Medya Platformu ve Mismed Sosyal Medya Derneği Sosyal Medya Çalıştayı’nda “Yılın Gazetecisi Ödülü”nü hak eden duayen Gazeteci ve TV Programcısı, Değerli Latif Şimşek’e Nevşehir’e teşrifleri için teşekkür ediyor; başarılarının devamını diliyorum." ifadelerine yer verdi.