Devre arası tatili için Kapadokya bölgesini tercih eden Fransız ekibi Lille'nin Türk yıldızı Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı Nevşehir'e geldi.

Trabzonspor'un eski futbolcusu Yusuf Yazıcı devre arası tatil için geldiği Kapadokya'da stres attı. Yusuf Yazıcı, Nevşehir'in Ürgüp ve Avanos ilçesiyle, Uçhisar, Göreme, Zelve Vadisi ve Aşk Vadisi’ni gezdi.

Kapadokya'da balona binip stres attı...

Nevşehir'in merkeze bağlı, peribacalarının yoğunlukta bulunduğu Göreme beldesinde sabahın erken saatlerinde sıcak hava balonu ile gökyüzünden keşif turuna çıkan Yusuf Yazıcı, Kapadokya'yı gökyüzünden izledi.

Kapadokya'yı gökyüzünden yaklaşık birbuçuk saat boyunca balonla gezen Yusuf Yazıcı'nın bölgenin muhteşem coğrafyasında moral depoladığı gözlendi.

Tatilini Kapadokya’da geçiren Lille'in yıldızı Yusuf Yazıcı: “Nevşehir'de Kapadokya gerçekten fantastik bir yer. Uçan balon binmek ise harika bir his. Bizler bu yönden çok şanslıyız, Kapadokya'dan bu muhteşem anılarımı Fransaya döndüğümde takımdaki arkadaşlarımlada paylaşacağım. Kapadokya'ya bayıldım.”

Ünlü Futbolcu Yusuf Yazıcı'yı görenler, onunla hatıra fotoğrafı çektirebilmek için adeta yarıştılar.

Kendisine yöneltilen Galatasaray'a mı Trabzonspor'a mı döneceksin? sorusuna ise; "Açıkcası ben Avrupa'da şuan çok mutluyum. Zaten kulübümlede anlaşmam var. Böyle bir düşüncem yok" dedi.

Yusuf Yazıcı sosyal medya hesabından Kapadokya'daki tatilinden ve balona bindiği anlardan fotoğraflar paylaştı.


Foto: Galip Hasan Temur