Karain Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen Karain Köyü Pilav Şenliğine, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp İl Genel Meclis Üyeleri ile köy sakinleri katıldı.

Şenlikte katılımcılara dev kazanlarda pişirilen bulgur pilavı ikram edildi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ

Şenlikte Pilav kazanının başına geçen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Ürgüp/ Karain Köyü Pilav Şenliğinde 7’den 70’e hemşehrilerimizle AK PARTİ Nevşehir ailesi olarak gönül dolusu muhabbet ettik. Ekmeğimiz de aşımız da bir; Sevdamız Nevşehir" dedi.

Şenlikte vatandaşları teker teker ziyaret edip tokalaşan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, böyle etkinliklerin insanları kaynaştırdığını söyledi. Açıkgöz, ayrıca bu tür etkinlikler ile genç neslin kaynaşmasını ve tanışmasını sağladığını belirterek, şenliği tertip edenlere teşekkür etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'de; "Baba toprağım, Karain Köyümüzün pilav şenliğindeyiz. Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan,İl Başkanımız Ali Kemikkıran ,Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz,  İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman, İlçe Protokolümüz ve tüm Karain Köyü halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.