Sivas'ın Şarkışla ilçesinde görev başındayken geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden Nevşehirli Polis Memuru Ünlü Cığır, gözyaşları arasında Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Tuzköy mahallesinde toprağa verildi. 

Nevşehirli Polis Memuru Ünlü Cığır'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, baba ocağı Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy Mahallesi'ndeki evine getirilerek helallik alındı. Bu sırada, polis memuru Ünlü Cığır'ın eşi Sunay Çığıl ve çocukları tabuta sarıldı.

Tuzköy mahallesi çarşı cami önündeki cenaze törenine, şehit polis memuru Ünlü Cığır'ın eşi Sunay Çığıl, çocukları ve yakınlarının yanı sıra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay B.Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NEVÜ Rektörü Pof. Dr. Semih Aktekin, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, siyasi partilerin il başkan ve temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze namazının ardından Tuzköy mezarlığına omuzlarda götürülen Şehit Polis memuru Ünlü Cığır'ın naaşı Tuzköy mezarlığında toprağa verildi.

Şarkışla Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli Nevşehir nüfusuna kayıtlı evli 3 çocuk babası Ünlü Cığır 16.05.2022 günü saat; 12.00 sıralarında görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olmuştu.

Şehit Polis memuru Ünlü Cığır'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Ruhu Şad Olsun.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.