Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl 50. si gerçekleştirilen bağ bozumu festivali bugün düzenlenen etkinlikler ile sona erdi.

50. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivalinin ilk günü akşamında Bilal Sonses verdiği konserle Ürgüplüleri eğlendirdi.

Ürgüp Belediye tarafından düzenlenen festivalin ikinci ve son günü akşamında Türk Halk Müziği sanatçısı İsmail Altunsaray'ın muhteşem türkülerinin ardından sahne alan Mustafa Ceceli Ürgüplülere unutulmaz bir gece yaşattı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde tam yarım asırdır geleneksel olarak kutlanan, bağcılığın ve üzümcülüğün geliştirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen 50'inci Uluslararası Ürgüp Bağbozumu festivali, Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

Yerli, Yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği festivalin son gününde sahne alan Mustafa Ceceli sevilen şarkıları ile hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.  2 gün boyunca dolu dolu süren Uluslararası Bağ Bozumu Festivali büyük beğeni topladı.

Ürgüp Bağ Bozumu Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, dev konserlerle festivalin heyecanı ve coşkusunu Ürgüplülerle birlikte doyasıya yaşadıklarını söyledi.

Gençlerin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla sahneye çıkan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Tarım ve Orman Bakanımız sayın; Prof. Dr. Vahit Kirişci‘nin onurlandırdığı, yarım asırlık festivalimizi, 50.'sine yakışır bir şekilde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Dolu dolu geçen iki gün boyunca festivalimize katılım sağlayan emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca, herşeyin en iyisine en güzeline layık olan tüm değerli hemşehrilerimiz Ürgüplülere keyifli anlar yaşatan Sanatçı Mustafa Ceceli’ye de teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Başkan Aktürk, Sanatçı Mustafa Ceceli'ye çiçek ve Balon maketi takdim edip, Ürgüp'ün Dünyaca ünlü yöresel lezzetlerinden kuru üzüm ve pekmez paketi hediye etti.