Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları (NEVBİAD) Derneği Başkanı Kazım Tekin ve İş İnsanı Yaşar Eroğlu, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Vali Becel'le Nevşehir Eğitim Yatırımlarını Görüştüler...

Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları (NEVBİAD) Derneği Başkanı Kazım Tekin ve İş İnsanı Yaşar Eroğlu ilk olarak Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in de eşlik ettiği ziyaret, Nevşehir ve Eğitim konularında gerçekleştirilen fikir alışverişi ve sohbetin ardından sona erdi.

Vali Sezer Becel, NEVBİAD’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Bir süre sohbet ederek kendilerine teşekkür etti.

Başkan Savran'la görüştüler...

NEVBİAD Heyeti daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Mehemt Savran; "NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve iş insanı Yaşar Eroğlu'nu belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaret iyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.

Vali Becel ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve İş İnsanı Yaşar Eroğlu, Vali İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret etti. Hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu şu anda kullanılamaz durumda olan RAM (Rehberlik Araştırma Merkezi) binasını yeniden yaptırma sözünü verdi.  Ayrıca NEVBİAD üyesi iş insanı Bayram Sağlam'in ise Bilim Sanat Merkezi yaptıracağı müjdesi verildi. Bu iki önemli yatırımın Nevşehir'imize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Vali İnci Sezer Becel Hayırsever iş insanlarına teşekkür etti."

NEVBİAD'dan Nevşehir Eğitimine Müjdeler...

Ziyaret ve görüşmelerin ardından açıklamada bulunan NEVBİAD Başkanı Tekin; "Bugün NEVBİAD Yönetim Kurulu Üyesi, eğitim gönüllüsü hayırsever iş adamı Yaşar Eroğlu ağabeyimle birlikte Sayın Valimizi, Belediye başkanımızı ve Başsavcımızı ziyaret ettik.

Nevşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni yeniden yaptıracak...

Bir kaç aydır yaptığımız görüşmeleri bugün neticelendirdik. Ve istişarelerimiz sonunda değerli hemşehrimiz İş insanı Yaşar Eroğlu abim 2022 yılında şu anda kullanılamaz olan Nevşehir RAM (Rehberlik ve Araştırma Merkezi)'ni yeniden yaptıracak.

Nevşehir'de Bilim Sanat Merkezi Yapılıyor...

Öte yandan yine NEVBİAD üyemiz değerli İş İnsanı Bayram Sağlam ağabeyimizde Nevşehir'de Bilim Sanat Merkezini yaptıracak. Yaşar abimle Bayram abi bütün ekibi inşaat yapacak proje yürütecek kontrol edecek ekibi İstanbul’dan getirerek. Çok kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bu konuda 4 Ekim tarihinde NEVBİAD Yönetimi olarak, Bayram Sağlam ve Yaşar Eroğlu ile birlikte Nevşehir'e gelerek, Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızın katılımlarında protokol proğramı gerçekleştireceğiz.

Aynı gün yine hemşehirimiz NEVBİAD Yönetim kurulu üyemiz Mesut Çetin’in Nevşehir'de yaptırdığı anaokulunun açılışını yapacağız.

Bizi bu konuda özellikle heyecanlandıran konu önümüzdeki yıl başlayacak inşaatı çok kısa bir sürede aynı yıl içerisinde bitirip Cumhuriyetimizin 100. yılında Nevşehir’e özellikle böyle bir eser kazandırmış olacağız. Bu şekilde Cumhuriyetin bizim için anlamını ve öneminide vurgulamış olacağız ve böyle bir memleketimize yatırımla taçlandıracağız.

NEVBİAD olarak biz her zaman Nevşehir’in emrindeyiz. Özellikle bu yatırımı memleketimize kazandıracak olan Yaşar Eroğlu abime, Bayram Sağlam abime ve anaokulunu yaptıran Mesut Çetin kardeşime de çok teşekkür ediyoruz. Bu kadir bilikleri memleketimize hizmetleri bizi hem gururlandırıyor hem heyecanlandırıyor" ifadelerinde buludu.

Başsavcı Çınar'a hayırlı olsun ziyareti...

NEVBİAD Başkanı Tekin ve Yönetim Kurulu üyesi iş insanı hemşehrimiz Eroğlu, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar'ı hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Çınar, NEVBİAD Başkanı Tekin ve İş İnsanı Eroğlu'na nazik ziyaretleri çin teşekkür etti.