Ak Parti Ürgüp İlçe Kadın Kolları Başkanlığının 16 Nisan Referandumu için çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor.

Ak Parti Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Hatice Dündar ve Kadın Kolları Yönetimi, 16 Nisan halk oylaması için ev ev gezerek, vatandaşlara neden evet demenin gerektiğini anlatıyorlar.

Ak Kadınlar, Ürgüp'e bağlı İbrahimpaşa, Başdere, Bahçeli ve son olarak Ayvalı Köylerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve referandumu Köy Temsilcilerinin düzenledikleri ev toplantılarında vatandaşlara anlatıyorlar.

Hasta ziyareti ve taziye ziyaretlerine de her zaman olduğu gibi devam eden Başkan Dündar ve yönetiminin çalışmaları, Ürgüp halkının takdirini topluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gösterdiği istikamette ülkenin geleceği için üzerilerine düşeni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Ak Parti Ürgüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Dündar, “Bizim yönümüz belli, rotamız doğrultusunda yol almaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ülke olarak önümüzdeki süreci de başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Ortak hedefimiz el birliği ile topluma hizmet etmektir. Ülkemiz hedefine ulaşacaktır. Kadın kolları olarak referandum için çalınmayacak kapı bırakmayacağız. Anayasa ve referandum konusunu anlatmadık kimse bırakmayacağız” diye konuştu.