Aile Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Nevşehir programı kapsamında Nevşehir’de şehit ailelerine ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretlerinde Karabay’a,  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener’ de eşlik etti.
Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Furkan Demir’in ailesini ve Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Polis Memuru Semih Turgut’un ailesini evlerinde ziyarette bulunarak, taziyelerde bulundular.
Aile Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Şehit Furkan Demir ve Şehit Semih Turgut’un Aile bireyleri ile sohbet ederek, minnet duygularını ifade ettiler.
Şehit yakınları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler, Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay’a ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.