Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen genel kurula Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanı İsmail Ördü, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Bağımsız Denetçi – İş Adamı Zafer Salgın, çok sayıda esnaf odalarının başkanları ile şoförler odası üyeleri katıldılar.
Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Gümrük Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt’un divan kuruluna seçildikleri genel kurulda odanın 4 yıllık faaliyet raporları, denetim raporları, bütçesi genel kurula katılanların onayına sunuldu.
Genel Kurulda kısa bir konuşma yapan Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, genel kurula katılanlara teşekkür ederken “Her zaman olduğu gibi birlikte ve beraber olacağız. Genel kurulumuzun Nevşehir’imize ve tüm şoför esnafımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Yeniden oda başkanlığına seçilen Başkan Düzgün’ün yeni yönetiminde; Yaşar Esen, Ferhat Topaç, Turgay İşgören, Savaş Türkmen, Kadir Er ve Habip Özburun isimleri yer aldılar.
Odanın yeni denetim kurulunda ise; Ercan Uyanık, Mustafa Kaya ve Ceyhan Urat isimleri görev aldılar.