Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, geçtiğimiz günlerde Nevşehir'de meydana gelen kazada kolu kopan 15 yaşındaki Serhat Doğanay'ı Konya Hospital Hastanesinde ziyaret etti.

Aslen Nevşehirli olan Konya Hospital Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Yusuf Ziya Karaca'dan durumu hakkında bilgi alan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, gencin ailesine ve yakınlarına 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.


Başkan Yiğit, "15 yaşındaki Serhat Doğanay kardeşimiz çok başarılı bir amaliyat geçirdi. Doktorlarımızla konuştuk ve durumun iyi olduğunu söylediler. Doktorlar gencimizin operasyonunun başarıyla tamamlandığını söylediler. Şu anda servise alındı. Dileğimiz bir an önce eski sağlığına kavuşup ailesinin yanına katılmasıdır. Ben buradan tüm Doktorlarımıza ve değerli hemşehrimiz Konya Hospital Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Yusuf Ziya Karaca'ya yakın ilgi ve alakaları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah'tan yavrumuza tekrar acil şifalar diliyorum." sözlerine yer verdi.