Nevşehir'den Nar girişi yollarının yoğun çamur ile kaplanması mahalle sakinlerini isyan ettirmişti. Mahalle sakinlerinden gelen yoğun şikayet üzerine FİB Haber.Com İnternet Gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz ‘Nevşehir'de Vatandaşların 4 Yıllık Çilesi’ isimli haberimizin ardından, Nar belediyesi olaya duyarsız kalmayarak Nevşehir'den Nar Kasabasına giden yol üzerinde bulunan Özlem kent ve Şems Kent sitelerine girişinde  yol çalışması başlattı. Bozuk Yol Tamir Edildi!

Nar Belediyesine ve FİB Haber Gazetemize Teşekkür

Yaklaşık 4 senedir yolları yapılmayan mahalle sakinleri, 4 Yıllık çamur, toz çukur hendek sorununa çözüm üreten Nar Belediyesi’ne teşekkür etti.

Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş'un talimatıyla ve Nar Belediyesi asfalt ekiplerince her hafta binlerce kişinin geçtiği yolda çalışma başlatıldı. Gazetemizi arayarak bize teşekkürlerini sunan Mahalle sakinleri ise; “Halkın sesi olan ve her daim halkın sorunlarını dile getiren siz FİB Haber Gazetesine ve ekip arkadaşlarınıza sonsuz teşekkür ederiz” diyerek teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca habere duyarsız kalmayan Nar belediyesine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Yaptığımız haberlerin karşılığını almak bizleri de Nevşehir halkını mutlu etmenin sevincini bir kez daha yaşamış olduk.

FİB Haber Merkezi olarak bizde, Hassasiyeti ve duyarlılığı için mahalle sakinleri adına Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş'a teşekkür ederiz.
Unutmadan şunuda özellikle mahalle sakinleri sizlere iletmemizi rica ettiler; Nevnar halı saha karşısındaki Site sakinleri bir güzellik daha bekliyor. Maalesef sitenin Gülşehir yolu üstüde bataklık gibi. Bu yol üzerinde de Ali Başkanımızın bir çalışmasını rica ediyoruz.