AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı makamı avukatlar günü dolayısıyla sürpriz bir kutlamaya sahne oldu. AK Parti İl Yönetimi İl Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar için 'sürpriz Avukatlar Günü kutlaması' hazırladı.

İl Başkanlık makamında gerçekleştirilen bir toplantıda AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Türkiye'nin en genç İl Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle bir sürpriz yaşadı. Toplantının yapıldığı makama avukatlar günü kutlaması çerçevesinde getirilen bir yaş pastanın önce mumlarını üfleyerek söndüren İl Başkanı Yanar, ardından keserek tüm meslektaşlarının gününü kutladı. 

Kendisi için hazırlanan pastalı kutlamada Yanar, "birlikte hareket ettiğimiz dava arkadaşlarımız ve parti teşkilatımızın sürpriziyle büyük mutluluk ve gurur yaşadım. Allah hepsinden razı olsun.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'da '5 Nisan Avukatlar Günü' nedeniyle tüm avukatların günün kutladı.
İl Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar, ''Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu ile tüm avukatlarımızın gününü kutluyorum.''dedi.