Kanal 58 Televizyonu Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Yerel'de Fibhaber.com ve Fibhaber.tv, Ulusal'da A Haber ve ATV'den sonra Bölgesel'de de Kanal 58 Televizyonu ile Nevşehir Kapadokya Bölgesi Temsilciliğini yürütecek olan FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, Koçyiğit ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'unda hazır bulunduğu ziyarette ilimiz gündeminden Nevşehirspor'a bir çok konuda görüş alışverilerinde bulundular.

Sivas´ın önemli televizyon kanalları arasında yer alan Kanal 58 Türkiye genelinde 22 ilde faaliyet sürdürüyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Kanal 58 TV Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit; "Anadolu´nun yükselen sesi Kanal 58 ailesi olarak, Ege bölgesinin ardından şimdi de Sivas ve komşu illerinde yeni ekipler oluşturularak toplamda 22 ilde bizzat kendi kadrolarımızla faaliyet göstereceğiz” dedi. 

Koçyiğit, "Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Uydudan yayın yapan Kanal58 Televizyonu ekranlarında, Nevşehir il temsilicilerimiz FİB Haber Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'la bundan sonra bol bol Nevşehir Kapadokya Bölgesinden haberlerimiz yer alacak. Nevşehir'e ve değerli kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Kanal58 Televizyonu hala hazırda İzmir, Uşak, Sivas, İstanbul ve Denizli illerinde stüdyoları bulunduğunu belirten Koçyiğit, Tokat, Yozgat, Erzincan, K.Maraş, Malatya, Ordu, Kars, Kırıkkale, Manisa, Aydın, Afyon, Kütahya, Muğla, Burdur ,Bilecik ve son olarakta Nevşehir illerinde de temsilcilikleri bulunduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da,  "Kanal58 Ailesine Nevşehirimizide dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Kanal 58 Canlı Yayın HD
Anadolu'nun yükselen sesi Kanal58'de....
Türksat4A / D_SMART 278.Kanal / Dijitürk 658.Kanal
www.tv58.com.tr
Ege İçanadolu Akdeniz Marmara 
Denizli İzmir Aydın Muğla Uşak 
Afyon Burdur Manisa Kütahya Isparta 
Antalya İstanbul Ankara Sivas Yozgat 
Erzincan Tokat Erzurum Kars Ordu 
Gümüşhane Kahramanmaraş Ve Şimdi de NEVŞEHİR'de...
Türkiyem