Hafta sonunda gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurul seçimlerinde Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını Tayfur Urgenç'e devreden Mustafa Uğur, veda açıklaması yaptı. Uğur veda açıklamasında şunları ifade etti;" - 1999 yılında bir poşetle devraldığımız Türk Eğitim-Sen’e delegelerimizin kararıyla veda ediyorum. Sendikamızı bir poşetten, her anlamda kurumsallaşmış bir sendika haline getirmemizde emeği geçen herkese de bu vesileyle sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Bugüne kadar yaşadığımız tüm süreçlerde omuz omuza mücadele ettiğimiz yöneticilerimize, bizlere samimiyetle, karşılık beklemeden destek olan üyelerimize, gönlü bizimle olan dava arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum.
Süreç içerisinde ‘birlik ve beraberlikten’ bahsedip şahsıma, aileme ve yönetim kurulu üyelerime kesintisiz şekilde iftira atanlara, hakaret edenlere Lider Devlet Bahçeli’nin sözlerini bir kez daha hatırlatırım; “İmanla yapılan ihanetle asla yıkılamaz!”
Yüce Türk Milleti’ne hizmete devam..." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Sayın Mustafa Uğur'a, Bu güne kadar Nevşehir Eğitimine yapmış olduğu ciddi çalışmalar ve katkılar için teşekkür ediyoruz.