Nevşehir'in Kavak kasabasından ​Geçtiğimiz hafta Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiğimiz için gönderilen 1 Tır dolusu patates Kilis Gülbaba taburuna ulaştı.

Kavak kasabasından geçtiğimiz cuma namazından sonra yola çıkan 1 Tır dolusu patates, Kilis'te sınır birliğine teslim edildi.

Kavak'tan gönderilen patatesleri teslim alan Sınır Birliği komutanı, "Devletimiz tabiki her türlü ihtiyacımızı fazlası ile karşılamakta, Anadolu'nun bağrında yetişen Kavak kasabasının fedakar insanlarına böyle bir kampanya yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Tüm Kavak halkının dualarıyla yanlarımızda olduğu mesajı bu kampanya vasıtasıyla bir kez daha sınır ötesinde vatanımızın birlik ve beraberliği için elleri tetikte gözleri namluda olan kahraman mehmetçiklerimize ulaştırılacaktır. Milletimiz Varolsun." dedi.

Nevşehir Gazetecileri adına Muammer Başer'in projesi ve Kavak kasabası Belediye Başkanı Celal Yiğit'in destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonda Afrin’de teröre karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Kilis'e bir kamyon dolusu patates gönderilmişti.