Ürgüp'ün bu yıl planlanan ve protokole bağlanan doğalgaz çalışmaları kapsamında Sivritaş Mahallesinden sonra Bahçelievler Mahallesinin kalan kısmında da doğalgaz alt yapı çalışmaları devam ediyor.
Ürgüp Belediyesi ve Enerya Kapadokyagaz tarafından kazma vurulması için protokol imzalanan doğalgaz çalışmaları Sivritaş Mahallesinin tamamlanarak gaz basımının gerçekleşmesinden sonra Bahçelievler Mahallesinde planlanan sokaklarda başladı.

Planlanan noktada gerekli güvenlik önlemlerini alan yüklenici firma, gerekli ölçümleri ve tespitleri yaptıktan sonra çalışmalarına başladı.

Enerya Kapadokyagaz firması tarafından Bahçelievler mahallesinde geçen sene kalan yerden başlayan çalışmalarda ana hat ve abone bağlantı kutuları çekilerek tamamlanacak. Yeni hastanenin de bulunduğu sokaklarda firma bu yılda kapsamlı bir gaz dağıtımı gerçekleştirecek.

Enerya'dan ve Belediyeden yapılan açıklamada sokağından doğalgaz hattı geçen mülk sahiplerinin yollar yapılmadan Enerya Kapadokyagaz firmasına giderek abonelik işlemlerini yaptırması, yolları yapıldıktan sonra gelen doğalgaz taleplerinin yollara zarar verdiği, bu konuda herkesin gereken hassasiyeti göstermesi gerektiği ifade ediliyor.