NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Av. Hüsnü Güneş’in sponsorluğunda düzenlenen engelliler günü yemeğine ilgili bir hayli fazla oldu. Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe katılım planlananın üzerinde gerçekleşti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ticaret Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Mehmet Varol, KHB Genel Sekreteri Dr. Muhammed Çömçe, SGK İl Müdürü M. Ali Yıkarbaba, İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Mustafa Şen, Esnaf Odaları Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün, Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Kapadokya Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Levent Güneş, Dernekler İl Müdürü Yakup Yavuzkan da yemeğe katılanlar arasında yer aldı.

Yemeğe Sponsor olan ve yurt dışında bulunması nedeniyle etkinliğe katılamayan Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Av. Hüsnü Güneş, etkinliğe katılan başta Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı M. Rauf Yanar, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Nevşehir’de başta spor etkinlikleri olmak üzere tüm engellilerin toplumda daha fazla söz sahibi olabilmeleri için çaba içerisinde olduklarını dile getiren Güneş, Engellerin tamamen ortadan kalktığı bir Türkiye ve Nevşehir özlemi içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Bu arada düzenlenen engelliler günü yemeğinde Hafız Mahmut Sami Kemikkıran Hoca’nın okuduğu Kuranı Kerim ve duanın ardından Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği tarafından düzenlenen rapido kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.