Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Hacılar köyünde Ömür Yüksel isimli duyarlı bir çiftçi aç kalan kurdu elleriyle besledi.

Aç kalan kurdu elleriyle besledi...

Gülşehir'in Hacılar köyünde duyarlı çiftçimiz aç kalan kurtları ekmek atarak doyurdu.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Hacılar köyünde ekim yapmak için tarlasına giden Ömür Yüksel isimli duyarlı bir çiftçi bir çift kurtla karşılaştı. Duyarlı çiftçimiz aç olduğunu düşündüğü kurtlara, kendine ait ekmek arası yemekten uzattı. Aç kurt bu teklifi geri çevirmeyerek beslenmeyi tercih etti. Duyarlı çifti kurdu kedi besler gibi besledi. Daha sonra o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı.

Karnını doyuran kurt, daha sonra araziden uzaklaştı.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan çiftçimiz; "Ben Hacılar köyünden Ömür Yüksel, çiftçiyim. İlk kez böyle bir kurtla karşılaşıyoruz. Şimdiye kadar bir çok kurt gördük ama bu evcil gibi sanki hiç kaçmıyor. Traktörle tarla ekerken beni bayağı bir takip etti. Baktım aç görünüyor, ekmek arası vardı bir parça attım yedi daha çok gelmeye başladı. İyice yaklaşmaya başlayınca ekmeğin kalan kısmını da attım. Sonra yarım saat bir saat daha dolandım baktı başka bişey yok umudu kesildi hayvanın gitti. Yani evcil gibi bişeydi. Haa kurt mu tilki mi diye soracaksanız biz köylüyüz hemşehrim. Tilkiyi kurdu köylüden başkası bilmezse şehirli hiç bilmez. Biz bunların içinde büyüdük bunların içinde yaşıyoruz. FİB Haber ailesine teşekkür ediyorum kalın selametle görüşmek üzere. hemşehrim." ifadelerinde bulundu.