Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Kemal Çelik seçildiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla hep esnafın yanında olduğunu dile getirdi. 

Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve adayı Kemal Çelik açıklamasında şunları ifade etti: “Halen başkanlığını yürüttüğüm Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına ilk günkü heyecanımızla yarın yapılacak seçime hazırlandık. Görev süremiz içerisinde yaptığımız çalışmalar kapsamında her esnafımıza eşit şekilde yaklaşımda bulundum. Esnaflarımızla İlgili sorunları gücümüzün yettiği kadar titizlikle. Bu görevi layıkı ile yaptığımızı düşünüyorum...

Demokratik bir ortamda gerçekleşecek olan seçimimizde başkanlığa seçildiğim takdirde her zaman olduğu gibi 7 gün 24 saat esnafımızın yanında olmaya devam edeceğim. Genel kurulumuzun ve seçimimizin Avanos esnafına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Çelik,"İlk günkü heyecanımızla hizmet etmeye devam edeceğiz"  

Kapadokya'nın el sanatları ve çömlek merkezi güzel Avanos ilçemiz, esnaf ve sanatkarıyla, turizmcisiyle, tarım ve hayvancılığı, üniversitesi ile, çağdaş yaşamı destekleyen farklı kültürlerin, bir arada kardeşçe yaşadığı, Nevşehir'in en şirin ilçesidir. Bizlerde esnaf ve sanatkârlar olarak gelişen ve büyüyen Avanos'umuza katma değer yaratmaktan onur duyuyoruz. Esnaf ve sanatkârlar, ekonominin temel taşıdır. Esnaf ve sanatkârını desteklemeyen hiç bir toplumun geleceği aydınlık olamaz. Ahilik kültüründen gelen bu geleneği yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Görev yaptığımız dört yıl boyunca, vaat ettiklerimizi, yerine getirmenin haklı gururu içerisindeyiz. Hiç bir ayrıştırıcı ve ötekileştirici bir yapılanmanın içerisinde olmayan bağımsız ve bağlantısız bir oda yönetimiyiz.

23 Ocak 2022 pazar günü yapılacak olan Avanos esnaf ve sanatkârlar odası seçimlerinde, Avanos esnaf ve sanatkârı için çıktığımız hizmet yarışında sizlerin desteğiyle odamızı daha aydınlık yarınlara taşımaya söz veriyoruz" dedi.

Çelik'den Genel Kurula Davet! Oyumuzun rengi "MAVİ"

Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Kemal Çelik, 23 Ocak Pazar günü saat: 11.00 - 17.00 arası, Avanos Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacak olan 24. Olağan genel kurula bütün esnaf ve sanatkarları ”sandığa davet ediyoruz." dedi.  

Açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Çelik; Ben bu seçimin tüm esnaflarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Avanos esnafına hizmet için çıktımız bu yolda destek ve dualarınıza talibiz. Takdir Avanoslu Esnaflarımızın...Her şey esnaf kardeşlerimiz için. “dedi.

Saygılarımla...

Sadece Avanos'un değil tüm Nevşehir'in gülen yüzü, sevilen saygın isimlerinden "Kemal Çelik ve ekibine" başarılar diliyoruz.