CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fulya Gülşen Altınsoy, FİB Haber.Com gazetemizi ziyaret ederek, aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, siyaseti ikbal kapısı değil, hizmet kapısı olarak gördüğünü söyleyen Milletvekili aday adayı Fulya Gülşen Altınsoy, "Milletvekili Adaylığı seçimi hangi yöntemle yapılırsa yapılsın bizim önceliğimiz partimiz için çalışıp, iktidara yürümek olacaktır" dedi.

''Halkla Birlikte Partimizi İktidara Taşıyacağız''

Halkın oluşturan tüm zümre ile birlikte çalışarak, işsizliği, yolsuzluğu ve yoksulluğun üstesinden geleceklerini söyleyen Altınsoy, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kadınların siyasete daha çok yer almaları gerektiği söyleminden yola çıkıp, demokratik cesaret ile CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ve Genel Koordinatör Uysal'da; "Bizde değerli hemşehrimiz Fulya Gülşen Altınsoy'a ziyaretleri için teşekkür ediyor, Milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.
 

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

Fulya Gülşen Altınsoy Kimdir ?

Eğitim ve öğrenim hayatına Nevsehir'in Ürgüp ilçesinde başladı. Lisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF işletme bölümünde tamamladı. Butik Otel İşletmecisi olan Fulya Gülşen Altınsoy, CHP Ürgüp Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Başkanı olarak görev aldı.