NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı ilimize bir huzur evi kazandırmak için girişimlerini aralıksız sürdürüyor.

İl Merkezinde ya da ilçelerde uygun bir arazide ve en az 10 bin metre karelik genişlikte bir hazine arazisi aradıklarını kaydeden Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, söz konusu hazine arazisinin bulunması halinde en kısa zamanda huzur evi için harekete geçeceklerini dile getirdi.

İl genelinde aranan şartlara uygun bir arazi için İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman’ı makamında ziyaret eden Kızılay Şube Başkanı Cengiz Gülen ve Yönetim Kurulu Üyesi Öcal Oğuz, bir süre istenen hazine arazisi konusunda görüş alışverişinde bulundular. Bu arada Kızılay Şube Başkanı Gülen, İl Defterdarı Ercoşman’a Kızılay’ın Türkiye genelinde başlattığı kurban bağışıyla ilgili bir bilgilendirme broşürünü de sundu.

Ziyaret esnasında İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman’a Kızılay’ın hemen hemen tüm etkinliklerinde olan desteklerinden dolayı teşekkür eden Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, il defterdarının da desteğiyle uygun bir huzur evi arazisinin bulunacağına inandıklarını dile getirdi.