Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’na derneğin kuruluşu, amacı, faaliyetleri hakkında bilgi veren NEVBİAD Başkanı Tekin; “Bizler Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği olarak, memleketimizdeki iç huzurun ve asayişin kalkınmadaki öneminin her geçen gün daha da farkına varıyoruz. Bu kapsamda huzur ve güvenliğin sağlanmasında ve şehrimizin ilerlemesinde emniyet güçlerimizin özverili çalışmaları göz ardı edilemez. Ülkemiz ve şehrimiz için çalışan asayiş sağlayan emniyet mensuplarına ve güvenlik güçlerimize teşekkürlerimizi sunar, yeni görevinizde başarılar dilerim” ifadelerine yer vererek Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ise; “ Nevşehir gibi güzel bir ilde göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Özellikle Nevşehir halkının samimiyeti beni mutlu etti.” dedi.

Loğoğlu; “Nevşehir; üniversitesi, ekonomisi, ticaret ve özellikle turizmiyle cazibe merkezi haline gelen bir şehir. Böylesi güçlü özellikleri olan şehrimizde güven ve huzurunun sağlanması ve her geçen gün şehrin daha ileriye ve daha güzele gitmesi bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.