06/02/2022 tarihinde yapılması planlanan Oda seçimlerinde adaylığını açıklayan Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Ahmet Ulu, gazetemiz FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile sohbet eden Başkan Adayı Ahmet Ulu, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sohbet eşliğinde geçen ziyarette genç, dinamik bir ekiple Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odasına aday olduğunu söyleyen Ulu, “Ben zaten yıllardır ticaretin içerisinde olan biri olarak, genç ve dinamik yönetimimle bu göreve talip olduğunu söyledi.

‘BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ’
Oda seçimlerinde değişime gidilmesinin ihtiyaç olduğunu vurgulayan Ahmet Ulu, “Tek bir gayemiz var insanların evlerine huzurlu, mutlu ekmek götürmesi. Bu yoldaki temel ilkemiz adalet ve hakkaniyettir. Artık bir değişimin gelmesine ihtiyaç duyuluyor. Umarım diğer esnaf arkadaşlarımızla hep birlikte doğru yolda ilerleyerek birlikte çalışacağız” dedi.

‘ARTIK ODAMIZA DEĞİŞİM GELMELİ’
Nevşehir’de bakkal ve sektör temsilcisi oda üyelerini ziyaret eden Başkan Adayı Ahmet Ulu, tüm esnaf arkadaşlarının yanında olduğunu ve her zaman sahada olacaklarını söyledi. Seçim çalışmalarına devam eden Ulu, “Seçim çalışmalarımıza güçlü bir kadroyla devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede ne kadar bakkal, bayii esnaf arkadaşımız varsa ulaşacağız. Artık bir değişimin gelmesinin ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Yapılacak güzel projelerimiz var. Güçlü bir yönetimle üyelerimizin her sorununa çözüm bulmak için her zaman bir arada olacağız. Odamız üyelerinin destek ve teveccühleriyle inşallah kazanan Nevşehirli Bakkal ve Bayilerimiz olacak. Ben bu vesile ile ziyeretlerimizde, esnaf arkadaşlarımızın bizlere desteği ve nezaketi çok güzeldi. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Son olarak Nevşehirlilerin sesi, gözü ve kulağı olarak FİB Haber.Com ekibine de teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, "Yapılacak olan seçimlerin kırmadan, dökmeden, incinmeden incitmeden, Nevşehir'e yakışır, Anadolu insanının nezaketine uygun bir seçim olmasını diliyoruz." dedi.

Kaybedeni olmayan, kazananı Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası esnafları olan bir seçim olması dileklerini ileten Çapacı, "Başkan adayı Ahmet Ulu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi, adaylığının hayırlı olması dileklerinde bulundu.