Nevşehir'de faaliyet gösteren Tarzım Erkek Kuaförü'nde oluşturulan çocuk kuaför salonu Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ve kesilen kurbanın ardından dualarla hizmet açıldı.

Nevşehir merkez 350 Evler mahallesi Milli İrade caddesi 52/1 adresinde faaliyet gösteren Tarzım Erkek Kuaförü'nde oluşturulan çocuk kuaför salonunda hizmet vermeye başlayan işyerinin açılış kurdelesini AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekili Yücel Menekşe ve işletme sahibi Emrah Akpınar birlikte kestiler.

Salon tasarımından, kullanılan araç gereçlere varıncaya kadar her şeyin çocuklara özel tasarlandığı Tarzım Erkek Kuaförü Çocuk Salonu’nda çocuklara özel saç kesimi, saç şekillendirme, geçici ve kalıcı saç renklendirme, renkli saçlar ve saç bakımı için saç maskesi hizmeti ile çocukların saç kesim korkuları eğlenceye dönüşüyor.

Koltukları hareket edebilir oyuncak arabalardan oluşan işyerinde, duvarları da çizgi film karakteriyle süsleyen işletme sahibi Emrah Akpınar, mini çocuk oyun alanı ile de küçükleri tıraş ederken aynı zamanda da eğlenceli vakit geçirmelerini de sağlıyor.

25 yıldır kuaförlük yapan Emrah Akpınar, “Nevşehir'de yeni açtığımız çocuk kuaförümüzde çocukları tıraş ederken, aynı zamanda onları eğlendiriyoruz. Çocuklar için birçok ayrıntıyı düşündük. Aileler de bu durumdan büyük keyif alıyor. Çocuklar tıraş olurken oynuyor ve eğleniyorlar. En büyük mutluluğumuz, çocukların kuaföre gitmesini artık kabus olmaktan çıkarmış olmamız. Bizim için zor bir iş olsa da çocukların tıraş olurken eğlenmelerini görmekten keyif alıyoruz” dedi.

Tarzım Erkek Kuaförü'nde çocuklarla birlikte ebeveynlerinde aynı anda hizmet alabildiklerini belirten Akpınar, ebeveynler için de saç kesimi, saç şekillendirme, cilt bakımı, model kesim, sakal kesim, saç boyama, ağda, kaş alımı, saç bakım ve kişiye özel kesim hizmeti verdiklerini söyledi.

Çocuklarının burada keyifli vakit geçirdiğini belirten aileler de, "Çocuklarımız tıraş olurken ağlıyordu, burada hiç ağlamıyorlar burada keyifle tıraşlarını oluyorlar" şeklinde konuştu.

Rezervasyon : 0 538 579 79 29

İnstagram: tarzımerkekkuaforu

Adres: 350 Evler mahallesi Milli İrade caddesi 52/1 Nevşehir