Deprem bölgesine yönelik sahada çalışmalara devam eden  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş Afşin’de AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ve TOBB Mobil Aşevi’ni ziyaret ettiler. 

Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alan Hisarcıklıoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Deprem bölgesine yönelik sahada çalışmalara devam ediyoruz. Kahramanmaraş Afşin’deyiz. AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ve TOBB Mobil Aşevi’ni ziyaret ettik. Dayanışma ve seferberlik ruhu ile yaraları hep birlikte saracağız. Umudu büyüteceğiz. Gün birlik olma günü” dedi.

NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'da, "Tüm Türkiye olarak acımız çok büyük. Depremin ilk gününden itibaren orada yaraların sarılması için başlattığımız kampanyamız dahilinde yardımlarımız devam ediyor.  Bugün birlik günü dedik bizler iş dünyası olarak her türlü zorlukta elimizi taşın altına koyduk, vatanımız, milletimiz için her zaman elimizden geleni fazlasıyla yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.” İfadelerinde bulundu.