Sadece afet dönemlerinde değil yıl boyunca yürüttüğü başta kan, kök hücre ve sosyal yardım çalışmalarıyla göz dolduran Türk Kızılayı'na toplumun tüm kesimlerinden destek ve ilgi artarak sürüyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, Kızılay Haftası nedeniyle Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'i makamında ziyaret etti.

İyilik hareketi “KIZILAY” 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir ailesi olarak Kızılay Nevşehir Şube Başkanımız Ercan Civelek’in şahsında Kızılay Haftası’nı tüm gönüllülerimizle kutladık.Her daim gönüllüyüz, her daim insanlığın hizmetindeyiz…" ifadelerinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir Kızılay'ın sağlık alanında yürüttüğü kan ve kök hücre bağışçısı kazanımı  çalışmalarını yakından takip ettiklerini, bu sayede her yıl binlerce insanın şifalandığının altını çizerek "Kızılay Haftası nedeniyle bir kez daha yardım çınarımızın yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Sağlık, yardım, engelli, kadın ve çocuk başta olmak üzere tüm yardım çalışmalarınızda her türlü destek vermeye hazırız" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran da, "Türk Kızılayı'nın 153 yıldır sadece ülkemizde değil dünyanın dört bir yanında insan acısını dindirmek için hizmet verdiğinin altını çizerek bu başarıda toplumun tüm kesimlerinin verdiği desteğin büyük katkısı olduğunu dile getirerek teşekkür etti. "

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'te ziyaretleri için AK Parti Nevşehir heyetine teşekkür etti.

Şube Başkanı Ercan Civelek; "Ak Parti il başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Ferit Yiğitaslan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç,Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı tam Kadro Kızılay haftamızı kutlamaya Kızılay Şube başkanlığımıza ziyarette bulundular. Başta Ak Parti il Başkanımız Ali Kemikkırana, Milletvekillerimize, AK PARTİ ilçe başkanımıza kadın kolları başkanımıza ve gençlik kolları başkanımıza çok teşekkür ederim bu nazik ziyaretlerinden dolayı haftamızı unutmayarak bizleri ziyadesiyle sevindirerek,onurlandırdılar." dedi.

#GönüllüOl #SensizOlmaz #kızılay