Özkonak Belediyesi, en başarılı belde Belediyesi olarak Altın imza başarı Ödülleri'ne layık görüldü. Bu anlamlı ödülü Ankara Green Park otelde düzenlenen törende Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli aldı.

Medya HD yayın kuruluşunun ülke çapında yaptığı anket ve oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda alanında başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara verilen Altın İmza Başarı Ödülü töreni Ankara The Green Park Hotel’de gerçekleşti.


Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Altın İmza Başarı Ödülü’ne layık görülmesine teşekkür ederek, “Ben küçük bir beldenin Belediye Başkanıyım. Gurbetçi bir ailenin çocuğuyum. Almanya'da geçtiğimiz günlerde bir tv proğrama katıldım. Orada gurbetçi hemşehrilerime aynen şunnu dedim. Gidin bağlı bulunduğunuz belediyelere ne ihtiyaçları varsa bir Türkiye'nin küçük belediyesi olarak ne varsa ben bunu vereceğim dedim. Bunu bana söyleten Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz şükraanlarımız sunarım. Bu ödül bizim çalışma azmimizi daha da arttırdı. Vatandaşlarımıza namuslu, dürüst ve her bir kuruşun hesabını verebilecek şekildeki çalışma prensibimizden zerre ödün vermeden,imkanlarımız ölçüsünde ve hatta daha da zorlayarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ankara Green Park otelde düzenlenen Medya HD 2017 basari ödülleri en başarılı belde belediye başkanı ödülü Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'ye layık görüldü.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'yi tebrik ediyor başarıları için kutluyoruz.