Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Yönetimi, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Türkiye Gençlik Vakfı’nın vizyon ve misyonlarından bahsedildi. Nevşehir TÜGVA’nın Nevşehir içerisinde ve dışarıda yapmış olduğu projeler, programlar ve etkinliklerden bahsedildi. Bundan sonra yapılacak projeler hakkında vekillerle istişare edilerek fikir alışverişinde bulundular.


TÜGVA Nevşehir Şube Başkanı Hüsamettin Ellialtı, burada yaptığı konuşmasında  "Türkiye Gençlik Vakfı olarak geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik yetiştirmek için elimizden geleni yapmaktayız. Bu konularda bizler değerli büyüklerimizin her zaman desteğini bekliyoruz, onların bizlere yol göstermesini bekliyoruz." dedi.

Nevşehir Milletvekilleri adına ortak açıklamada bulunan ve ziyarete ilişkin memnuniyetini dile getiren AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Tügva Nevşehir heyetimizi Gazi Meclisimizde ağırlamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. "dedi.

Açıkgöz:  "Gençlerimiz, geleceğimizdir..."

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin iyi yetişmesi adına gerek ailelerimiz, gerek bizler gerekse de ülkemizde faaliyetlerini sürdüren önemli sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşüyor. Gençlik şayet kendisini donanımlı hissederse iyi bir şekilde eğitim alırsa, bulunduğu noktada iyi şeyler üretirse kendisine ve ailesine faydalı olursa topluma da faydalı olur. Ama gençlik bazı ideolojik düşüncenin esiri olursa, kandırılırsa o zaman ciddi bir tehdit olur. Çok uyanık olmamız lazım. Son yıllarda kör ideolojiler gençlerimizin beyinlerini yıkamaya başladılar. Bu nedenle değerli gençlerimize düşen görev bu kardeşlerimizle konuşup onları bu kör ideolojilerin, düşüncelerin elinden kurtarmaktır. Gençliğimizin çok daha iyi şartlarda yaşamasını iyi bir gelecek bir sahibi olmasını arzu ediyoruz. Orada burada slogan atan gençlik değil, aynı zamanda düşünen, üreten ve aynı zamanda maneviyatını bilen, geçmişini bilen, tarihini bilen ve inancını bilen bir gençlik olmasını istiyoruz. Eğer sağlıklı bir nesil istiyorsak, güçlü bir nesil istiyorsak ve bu gençliği 2023-2053 hedefine ulaştırmak istiyorsak bunu değerli gençlerimizle birlikte yapmalıyız. Bu bakımdan bir çok ilde faaliyetlerini sürdüren Türkiye Gençlik Vakfı şubelerinin çalışmalarını önemsiyoruz. Gençlerimizle ilgili bizlere ne görev düşerse her zaman yanlarındayız" şeklinde konuştu. 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Başkanı Hüsamettin Ellialtı, ilgi ve desteklerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekillerine teşekkürlerini ifade ederek kendilerine yanlarında getirdiği hediyeleri takdim etti.

Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir'den gelen TÜGVA heyetini,15 Temmuz gecesi hain saldırı sonrası zarar gören ve onarımı devam eden Gazi Meclisini gezdirdiler.

Ziyarete AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de hazır bulundular.