Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’da olağanüstü kongresi gerçekleşti. Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, yapılan kongre sonucunda Kırşehir Belediyespor’un Başkanı seçildi.

Güneykent tesislerinde yapılan kongrede bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin; Kırşehirliler ve Kırşehir spor için milat sayılacak tarihi bir anı yaşıyoruz. Kırşehir’in ortak paydasında buluşmayı başaran herkesle uzun soluklu ve hedefi olan, ilkeleri olan başarı yolculuğuna hep beraber çıkmış olacağız inşallah. Bizleri başarıya götürecek ilimizin, bütçemizin oynadığımız ligin aslında futbol dünyasında çok bir önemi yok. Önemli olan birlikte inanırsak, bütünleşirsek yurt dışında yaşayan Türkiye’mizin her noktasında yaşayan hemşerilerimizi ve tüm şehri başarıya inandırırsak ben inanıyorum ki Allahın izni ile güzel ve başarılı günlerde gelecektir. Yeniden yeni bir takım ile Kırşehir Belediyespor ile şehrimiz spor dünyasında fairplay kuralları içerisinde centilmence temsil ederek Altıordu, Akhisar Belediyespor,İstanbul Büyükşehir Belediyespor örneklerini Kırşehir’de yaşatmamız gerekiyor.Bu şehir için bu takım için herkesin bu takım için yapabilecekleri bir şeyler vardır , az yada çok var olacaktır da.

Bu sene iddialı, mücadeleci, sahada mücadelesini veren sezonun başından sonuna kadar yarışın içerisinde olan bir takım oluşturma gayreti içerisinde olacaklarını belirten Başkan Veli şahin ; İşimizin kolay olmadığının farkındayız ancak zoru da başarabilecek irade ve kararlılığa sahibiz. Kendi öz kaynakları ile alt yapısı ile tesisleşmesi ile kurumsallaşması ile açacağı futbol okulları ile kurumsal bir takım yaratma, oluşturma ve Türkiye’de gıpta ile bakılan bir kulüp olmayı hedefliyoruz. İnşallah bunu başaracak ekip arkadaşlarımızla birlikte bunun altından kalkacak bir irade ve kararlılığa sahibiz.

Bu kongre sürecinde şahsımı aday gösteren başta Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci’ye olmak üzere , Valimiz Necati Şentürk’e , Miletvekillerimiz Mikail arslan ve Salih Çetinkaya’ya ve yönetim kurulumundan destek alarak bana güç veren yönetim kurulu arkadaşlarıma , belediye görev yapan mesai arkadaşlarıma ve Kırşehirspor camiasına destek verenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.Rabbim bizleri mahcup etmesin dedi.

Kırşehir Belediyespor olağan genel kurulu şu isimlerden oluşmuştur.
Veli Şahin-Başkan
Hacı Yakup Saylam – Başkan Yardımcısı
Murat Aydemir – Sekreter
Saim Öztürk – Y.K.Asil Üye
Ahmet Üçgül- Y.K.Asil Üye
Levent Polat – Y.K.Asil Üye
Sait Baş –Denetim Kurulu Başkanı
Ramazan Güneş – Denetim K.Asil Üye
Yalçın Durdu –Denetim K.Asil Üye
Türker Şimşek – Y.K.Yedek Üye
Gökhan Yazıcı – Y.K.Yedek Üye
Gökhan Göksu – Y.K.Yedek Üye
Şafak Kaan Yıldırım- Y.K.Yedek Üye
Ümit Karakuş – Y.K.Yedek Üye
Hakkı Atik – Y.K.Yedek Üye
Ali Saylan – Y.K.Yedek Üye
Selim Uzun – D.K.Yedek Üye
Sezgin Güzel –D.K.Yedek Üye
Ramazan Karadaş – D.K.Yedek Üye