7 Takımın mücadele ettiği U-16 Liginde 3.hafta maçları oynandı.Alınan sonuçlar şöyle:

Nevşehir 1969 GSK : 4

Kap.Avanos Sp         : 2

Nevşehir Bel.Sp       : 3

Gülşehir Bel.SP        : 0

Nevşehir 50 GSK     : 5

Ürgüp Spor              : 2

        Alınan bu sonuçların ardından Nevşehir Belediye Spor ile Nevşehir 1969 GSK takımları 7 şer puanla averajla  zirveyi paylaşıyorlar.

Hafta sonu oynanan maçta Nevşehir 1969 GSK U 16 takımı ile Kapadokya Avanos spor takımları karşılaştı.Çok zevkli ve çekişmeli geçen maçı 4-2 Nevşehir 1969 GSK takımı kazandı.

      Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan  Nevşehir 1969 GSK U 16 Futbol takımı  maça çok tutuk başladı ve müsabakanın 15.dakikasında  rakibi karşısında süpriz bir şekilde 2-0 geriye düştü. Müsabakanın ilk yarısı bitmek üzere iken 35.dakikada golcü futbolcusu Ahmet Serhat kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara yolladı ve takımını rüyadan uyandırdı. İlk yarı bu golle 1-2 Kap.Avanos Sporun üstünlüğü ile sona erdi.

Ne olduysa ikinci yarının başlaması ile oldu.

     Teknik Direktör Ali Özcan iki değişiklik yaparak başladı.Kaleci Bayram Gül,oyuna girdi ve orta sahada çok büyük katkı yaptı.Yerine kaleye yedek kaleci  Hikmet Can Onbaşı kaleye geçti. M.Sefa Taşçekerin yerine ise M.Ali Yılmaz oyuna girdi. Teknik Direktör Özcan oyun sisteminde değişkliğe giderek Üçlü savunma ve çift forvete döndü.

Bu değişikliklerden sonra sahada bambaşka bir  Nevşehir 1969 GSK U 16 takımı vardı.Adeta rakipleri Kap.Avanos sporu sahalarına hapsederek tek kale maç oynadılar. Maçın 50.dakikasında sol açık Efe Bilgin topu orta sahanın önünden aldı ve iki duvar pası ile kale çizgisine kadar indi, sıfır dediğimiz noktadan çok güzel bir vuruşla topu uzak direğin dibinden ağlara yolladı ve maça denge geldi.2-2

Müsabakanın 65.dakikasında ise gelişen bir atakta Kap.Avanos spor lu oyuncular kendi ceza alanı içinde  topu elle oynadılar ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kaptan Ahmet Akın çok düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara yolladı ve takımını 3-2 öne geçirdi. Bu golden sonra oyundan iyice düşen Kap.Avanos Spor takımı rakip kaleye gitmekte zorlandı.Müsabakanın 72.Dakikasında Nevşehir 1969 GSK U 16 takımının çalışkan ve başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Doğan topu aldığında önündeki defans oyuncularını bir bir çalım atıp geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı ve çok düzgün bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlara yolladı ve bu golle takımını 4-2 öne geçirdi.Maç bu golle 4-2 Nevşehir 1969 GSK U 16 takımının üstünlüğü ile sona erdi.

     Nevşehir 1969 GSK U 16 takımı Teknik Direktörü Ali Özcan maçtan sonra şunları söyledi: 

Ligin 3. maçında zorda olsa bu müsabakayı 4-2 kazanıp galibiyet serimize devam ederek 7 puana yükseldik  ve averajla zirveye ortak olduk. Rakibimizi tebrik ediyorum.Çok iyi mücadele ettiler. Ama biz ikinci yarı oyuna iyice hakim olup attığımız gollerle müsabakayı 4-2 kazandık. Bütün sporcularımı tebrik ediyorum.

     Bu hafta maçımız yok bay geçiyoruz. Daha sonraki hafta oynayacağımız Nevşehir 50 GSK maçına hemen hazırlanmaya başlıyoruz.Hedefimiz Şampiyonluk.Sporcularıma güveniyorum.dedi.