TFF 3. Lig’in 13. haftasında temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, 2-0 geriye düştüğü karşılamada Belediye Kütahyaspor'u ikinci yarıda attığı gollerle 3-2 yendi.

Belediye Kütahyaspor, TFF 3. Lig’in 13. haftasında Dumlupınar stadyumunda temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'u konuk etti.

Ev sahibi ekip Kütahyaspor, ilk yarıyı 14. dakikada Enes Nalbantoğlu ve 29. dakikada Ali Kaan Şahanbaz'ın golleriyle 2-0 önde tamamladı. 

İkinci yarıya hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor, üst üste geliştirdiği ataklarda Yıldıray'la direkleri dövdü. Maçın son 7 dakikasına girildiğinde umutlar tükendi maç böylemi bitecek derken 83. dakikada Malik Karaahmet ve 86. dakikada Yıldıray Koçal'ın golleriyle 2-2’lik eşitliği sağladı. 

Karşılaşmanın artık uzatma dakikaları oynanırken son saniyelerde 90+7 dakikada Yıldıray Koçal ile bir gol daha bulan kırmızı-beyazlılar karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. 

Nevşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 21’e çıkartarak sıralamada bir üst basamağa daha tırmanarak 6. sıraya yerleşti. Belediye Kütahyaspor ise 22 puanla 5. sırada kaldı.

Nevşehir Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında ligde ikinci sırada bulunan Arnavutköy Belediyesi Gençlik Ve Spor ile karşılaşacak.

Haber: Mustafa Ferveren