Yeni sezonda TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, dün yeni sezonun ilk çalışmasını kendi sahasında yaptı.

Nevşehir Belediyespor Futbоl Tаkımı, 2021-2022 sezоnu hаzırlıklаrınа yаptığı çіft аntrenmаnlа bаşlаdı.

Teknik Direktör Yusuf Tokaç yönetiminde Nar tesislerinde çalışmalarına başlayan Kırmızı Beyazlıların ilk idmanını Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç'ta yakından takip ettiler.

Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan antrenman topla çalışmayla sona erdi. Antrenman öncesi oyuncularıyla bir görüşme gerçekleştiren Teknik Direktör Yusuf Tokaç, yeni sezonun camiaya hayırlı olmasını diledi. Tokaç, oyuncularıyla yaptığı görüşmede, “Yeni sezona başladık. Önümüzde uzun bir süreç var. Lige güçlü bir şekilde hazırlanmalıyız. Aramızdan ayrılan, devam ettiğimiz oyuncular var. Aramıza katılacak oyuncularda olacak. Kampın sonuna kadar hepinizden büyük bir özveri bekliyorum. Hedeflerimize giden yolda sekteye uğramamak adına bu sezon çok sıkı çalışmamız gerekiyor. Kadromuzu güçlendirdik. Genç ve tecrübeli bir kadro yapılanması içerisinde bir aile ortamı oluşturmalıyız. Başarıya giden yolda aile ortamını oluşturmamız çok önemli” dedi.